Creativa Brussel, de grootste beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding is “the place to be” voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste creatieve DIY tendensen. Ontdek de pinterest-allure van Creativa op Brussels Expo! (9/03 – 12/03)

Creativa Brussel, de grootste beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding is “the place to be” voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste creatieve DIY tendensen. Ontdek de pinterest-allure van Creativa op Brussels Expo! (9/03 – 12/03)

Woensdag 1 maart 2017 — Van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart verwelkomt Creativa Brussel je met een heleboel 100% DIY tips. Je doet er ongetwijfeld tal van ideeën op om creatief aan de slag te gaan. Op vrijdag 10 maart opent de beurs ook ‘s avonds haar deuren van 17.00 tot 20.00u.

Speciaal om haar 20 lentes te vieren onderging de beurs een heuse verjongingskuur en zijn er ook tal van kortingen.

Naast een inspirerende samenwerking met Colruyt Academy, zetten Creativa en het magazine Actief Wonen de bloggers in het zonnetje.

Deze digitale creatievelingen kunnen er hun volgers ontmoeten, hun tips & tricks en DIY creaties aan het grote publiek tonen én krijgen de kans hun creatieve skills te laten zien via “make & takes“.

Daag de sterren van de uitzending “Cousu Main“ en “Meilleur Pâtissier“ uit. Ze beantwoorden graag je vragen en organiseren masterclasses en battles gedurende 4 dagen.

Maar Creativa heeft nog meer in petto. Ook de grote finale van de internationale « My Creativa T-Shirt» wordt georganiseerd tijdens Creativa Brussel. De deelnemers kunnen een volledig betaalde reis voor twee personen winnen naar één van de zestien steden waar de Creativa-beurs wordt gehouden. Verder in de prijzenpot: een Bernina-naaimachine ter waarde van € 1.000, viptickets en nog veel meer! Meer informatie: http://brussels.creativa.eu/nl/wedstrijd-my-creativa-t-shirt/

Voor meer informatie:

http://brussels.creativa.eu/nl/

 

Hélène Noterman Head of Fairs Communication at Conceptum!
Deborah Apelmaen PeppeRmint
Over Creativa

Creativa is de beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding. De beurs telt 200 exposanten en biedt evenementen, tentoonstellingen en workshops (scrapbooking, beeldende kunsten, creatief naaien, bloemkunst, ontspanning, mozaïeken, meubels gemaakt van karton, scrap garden, juwelen, decoratie & verpakking, kalkbepleisteren, inlijsting,...).

Creativa
Brusselsesteenweg 539, 3090 Overijse