Creativa Brussels, de grootste beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding, viert haar 20e verjaardag. Vier je mee?

Creativa Brussels, de grootste beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding, viert haar 20e verjaardag. Vier je mee?

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart in Brussels Expo (paleis 7)

Vrijdag 10 februari 2017 — "Als je twintig bent, is niets onmogelijk!" Daarom verlaagt Creativa Brussels speciaal voor deze gelegenheid de toegangsprijzen met 20%, zodat je alleen of samen nog voordeliger de beurs kunt bezoeken! Dit jaar kun je nieuwe workshops en trendy activiteiten uitproberen. Kers op de taart is de grote finale van de internationale wedstrijd 'My Creativa T-Shirt', met prachtige prijzen, zoals een reis voor twee personen of een BERNINA- naaimachine ter waarde van € 1000! En je kunt ook de sterren van het programma Cousu-Main persoonlijk ontmoeten!

Creativa Brussel vindt plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart 2017 in Brussels Expo. Het is dé place to be voor al wie nieuwsgierig is naar de meest recente creatieve trends. In de hobbyboetieks kun je de laatste nieuwigheden op creagebied ontdekken. En dat is nog niet alles: je probeert ze ook zelf uit met de hulp van professionals, in de talloze workshops! De lijst met creatieve hobby's om uit te proberen is lang: creatief koken, naaien, zelf cosmetica maken en nog veel meer.

Creativa wordt 20, maar we blijven jong!
We zijn weer een jaartje ouder, maar zoals steeds houden we de vinger aan de pols van de laatste trends dankzij onze exposanten en de meer dan 200 workshops. Voor nog meer fun organiseert Creativa iedere twintigste van de maand een wedstrijd (de thema's wisselen). Je kunt toegangstickets voor de beurs winnen en heel wat andere geschenken. Je vindt de wedstrijden op de website van Creativa en op de Facebook-pagina.

Wedstrijd My Creativa T-Shirt
Geen verjaardag zonder cadeautjes! Creativa heeft dan ook heel wat nieuwigheden in petto! Na de beurzen in Rouen, Barcelona en Metz strijkt de wedstrijd My Creativa T-shirt neer in Brussel, op de grootste beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de beroemde blogster Maria Veneziano (haar blog CreativeMamy telt bijna 1,5 miljoen fans!). De deelnemers kunnen een volledig betaalde reis voor twee personen winnen naar een van de zestien steden waar de Creativa-beurs wordt gehouden. Verder in de prijzenpot: een Bernina-naaimachine ter waarde van € 1000, viptickets en nog veel meer. Deelnemen is simpel: wees creatief en decoreer een T-shirt met de woorden 'Creativa' en/of 'Creativemamy'. Je mag zelf kiezen welke techniek je gebruikt.

Bloggers
In 2017 zet Creativa ook andere bloggers en verenigingen in het zonnetje. Je vindt hen in een gezellige ruimte, waar de bezoekers hun favoriete bloggers kunnen ontmoeten en tips, adviezen en trends kunnen uitwisselen.

De exposanten krijgen ook de gelegenheid om hun laatste innovaties live te presenteren op een groot scherm. Bovendien kunnen de bezoekers zich laten inspireren door de creatieve scènes gerealiseerd door de Creativa-partners in de nieuwe ‘CreativAvenue’.

De Creativa-workshops

Creativa Academy
Tijdens de vier dagen van Creativa Brussel kun je kiezen uit meer dan 200 workshops gewijd aan creatief knutselen. Ga eens glasblazen, maak zelf biologische cosmetica of maak kennis met origami of mozaïeken! Creativa en zijn partners bieden doe-activiteiten aan voor iedereen, van beginners tot ervaren creatievelingen.

Creativa Kids
Natuurlijk zijn niet alle creatieve workshops geschikt voor de allerjongsten. Daarom organiseert Creativa op zaterdag 11 en zondag 12 maart Creativa Kids, boordevol activiteiten op kindermaat. Het wordt een onvergetelijke dag!

Creativa Cook
Ook fijnproevers komen aan hun trekken met onze trendy culinaire workshops. Doe jezelf een leerzame en leuke workshop cadeau!

Let op: vooraf online boeken is verplicht (met uitzondering van de workshops bij de stands).

Voor meer informatie:

Happy hour op vrijdag:
Zin in wat avontuurlijkers? Kom naar de avondopening op vrijdag 10 maart van 17 tot 20 uur. Voor een bezoek tussen 17 en 20 uur bedraagt de toegangsprijs slechts € 5 in plaats van € 8 (onlinetarief).

Waar?
Brussels Expo (paleis 7). Belgiëplein 1, 1020 Brussel.

Wanneer?
Van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart 2017.

Openingsuren:
Van 10 tot 18 uur - avondopening vrijdag 10 maart tot en met 20 u.

Info en reserveringen:
www.creativa.eu/nl
https://www.facebook.com/creativa.belgium/ 
https://www.instagram.com/salon_creativa/

Tarieven:

 • Volwassenen:
  Donderdag en vrijdag: € 8 (aan de kassa: € 10) 
  Vrijdag van 17 - 20 uur: € 5
   
 • -16 Jaar
  Gratis
   
 • Groepen
  Vanaf 10 personen: € 6 (enkel online)
   
 • Special voor scholen
  Creativa nodigt scholen uit om gratis de beurs te bezoeken. Leerlingen kunnen deelnemen aan een workshop voor € 5 (beperkt aantal plaatsen – reserveren verplicht).

Voor meer informatie:
Hélène Noterman
Communication Manager Conceptum - Creativa
hnoterman@conceptum.eu

PeppeRmint
Deborah Apelmaen
dapelmaen@peppermint.be
02 210 02 73
0496 13 51 65

 

Creativa Namur

Creativa Logo
Creativa info
Hélène Noterman Communicatieverantwoordelijke Conceptum – Creativa
Over Creativa

Creativa is de beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding. De beurs telt 200 exposanten en biedt evenementen, tentoonstellingen en workshops (scrapbooking, beeldende kunsten, creatief naaien, bloemkunst, ontspanning, mozaïeken, meubels gemaakt van karton, scrap garden, juwelen, decoratie & verpakking, kalkbepleisteren, inlijsting,...).

Creativa
Brusselsesteenweg 539, 3090 Overijse